Olen ehdolla Oulussa kuntavaaleissa huhtikuussa 2021!

Olen kiitollinen, että pääsin osaksi aivan huikeaa vihreiden kuntavaaliehdokkaiden joukkoa Oulussa.

Haluan olla rakentamassa Oulusta kestävämpää ja viihtyisämpää kaupunkia sekä torjua ilmastonmuutosta ja eriarvoisuutta. Vahvan säästöpaineen alla päätöksentekoon tarvitaan inhimillisyyttä ja vaikutusten arviointia. Koen, että pystyn vaikuttamaan näihin asioihin parhaiten kaupunginvaltuutettuna. Politiikka ja vaalit ovat tiimityötä ja olen ennen kaikkea mukana siksi, että vihreiden arvojen ajajia tarvitaan kaupungissamme enemmän. Tässä työssä tarvitsen apuasi.

Lähde tekemään kuntavaalikampanjaa minun kanssani. Olen kiitollinen kaikesta avusta, pienestä tai suuresta, jonka olet valmis antamaan kampanjalle ja vihreille. Kannustan myös miettimään, olisiko sinusta itsestäsi ehdokkaaksi. Voimme tehdä yhdessä kuntavaalikampanjaa vihreämmän Oulun eteen. Laita viestiä, jos haluat mukaan!