Haen Oulun vaalipiirin Vihreiden puheenjohtajaksi, koska haluan edistää vihreille tärkeitä asioita ja arvoja laajemmin alueellamme. Piirin hallituksessa voin sparrata ja tukea vaalipiirimme vihreitä toimijoita tekemään vaikuttavampaa politiikkaa ja ponnistaa yhdessä vihreiden vaalivoittoon 2021. 

Vahvuuksiani Oulun vaalipiirin Vihreiden puheenjohtajaksi on laaja ja vankka kokemus useissa järjestöissä ja johtaminen. Olen toiminut urallani esimerkiksi Oulun yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteerinä ja mahdollistanut sitä kautta edunvalvontaa, jäsenpalveluita ja vaikutusmahdollisuuksia 11 500 jäsenelle. Toimin tehtävässä kahdeksan työntekijän lähiesihenkilönä. Työssäni sain erityisesti kiitosta jämäkkyydestäni, reiluudestani ja kehittävästä otteestani. Osaan asettaa tavoitteita ja johtaa niitä eteenpäin. Vahvuuksiani on myös valtakunnallisen politiikan tuntemus opiskelijatoiminnan kautta sekä verkostot yli puoluerajojen. 

Politiikassa itselleni tärkeitä teemoja ovat ympäristö ja ilmasto, yhdenvertaisuus ja hyvinvointi. Haluan edistää näitä arvoja myös puheenjohtajana toimiessani. Haluan tehdä vihreästä toiminnasta haluttua ja vaikuttamisen paikkojen, kuten puoluehallitukseen ja valtuuskuntaan, hakemisesta avoimempaa. Voimme oppia toisiltamme paljon ja tarvitsemme siihen kohtaamisia sähköisesti ja kasvotusten. Lisäksi meidän tulee piirihallituksessa kuunnella jäsentemme huolia ja toiveita sekä järjestää tukea ja koulutuksia erityisesti näiden toiveiden pohjalta. Politiikka ja asioiden muuttaminen on ennen kaikkea joukkuepeliä. Vaalivoittojakaan ei tehdä yksin vaan yhdessä. Haluan olla tekemässä ihmislähtöistä ja ihmisten näköistä vihreää toimintaa vaalipiirissämme.

Oulun vaalipiirin Vihreät ry:n syyskokous pidetään 16.11. Oulun Höyhtyällä. Kokouksessa muun muassa valitaan toimijat piirihallitukseen seuraavalle kaksivuotiskaudelle.