Reilu kuukausi sitten päättyivät puolueiden väliset luottamuspaikkaneuvottelut. Kuntavaalien jälkeen Vihreät on Oulun neljänneksi suuriin valtuustoryhmä ja se näkyy myös luottamuspaikkajaossa. Olen erittäin ylpeä, että Jenni Pitko ja Jaana Isohätälä toimivat kaupungin hallituksessa. Lisää luottamuspaikkajaosta voit lukea täältä.

Olen edelleen tyytyväinen, että lähdin ehdolle kuntavaaleissa – eikä minun ääneni menneet todellakaan hukkaan. Kokonaisäänillä saimme kymmenen vihreää valtuutettua valtuustoon ja minä puolestani pääsen aloittamaan joukkoliikennejaoston varapuheenjohtajana. Virallisesta nimitystä saan tosin vielä odottaa. Joukkoliikennejaosto valmistelee Oulun seudun joukkoliikennepäätöksiä ja kokoontuu noin kerran kuukaudesa. Odotan innolla, että pääsen perehtymään uuteen tehtävääni.