Aino-Kaisasta sanottua

Ystävystyin Aino-Kaisaan ylioppilaskuntatoiminnasta jaetun ystäväpiirin kautta. Minuun on tehnyt suuren vaikutuksen, miten huolella ja laajasti Aino-Kaisa perehtyy asioihin ja miten paljon hän tietää Oulun kaupungin asioista. Aino-Kaisa haluaa aidosti olla mukana rakentamassa kestävällä tavalla toimivaa Oulua ja hänellä on paljon hyviä käytännön ehdotuksia tavoitteen toteuttamiseksi.

– Riikka Tumelius, väitöskirjatutkija ja kieltenopettaja, kampanjapäällikkö

Se, että on viisaita ajatuksia ja hyvä sydän ei vielä riitä muutoksen tekemiseksi – pitää olla osaamista viedä tavoitteitaan eteenpäin. Se vaatii kykyä hankkia ja hyödyntää tietoa, taitoa rakentavaan yhteistyöhön ja hyvää pelisilmää tarttua mahdollisuuksiin. Aino-Kaisalta tämä sujuu – ja ne viisaat ajatukset & hyvä sydän löytyvät myös.

– Annakaisa Tikkinen, asiantuntija, ystävä

Poliitikolta vaaditaan suurta sydäntä ja suoraa selkärankaa – Aino-Kaisalla on nämä molemmat. Aino-Kaisa on älykäs, tinkimätön ja lämmin persoona, joka valtuutettuna pääsisi hyödyntämään laajaa taitokavalkadiaan Oulun eduksi.

– Aino Marjamaa, Turun Vihreiden nuorten puheenjohtaja, ystävä

Aino-Kaisa perehtyy asioihin monipuolisesti ja kuuntelee erilaisia näkökulmia. Aino-Kaisan kanssa on mukava keskustella energia-asioista, koska hänellä on niistä hyvä ymmärrys.

– Antti Tumelius, talouspäällikkö, ystävä

Tutustuin Aino-Kaisaan jo yläkoulussa Porvoossa. Perustimme lukioaikoina Aino-Kaisan ja yhteisen ystävän kanssa Amnesty Internationalin Suomen osaston paikallisryhmän Porvooseen. Aino-Kaisa on siitä lähtien työskennellyt sitoutuneesti ja pitkäjänteisesti ihmisoikeuksien ja ympäristön puolesta.

Arvostan Aino-Kaisassa hänen rehellisyyttään, älyä ja sitoutuneisuutta hänelle tärkeiden asioiden edistämiseen. Aino-Kaisa on asiansa osaava ja hänellä on uusia ideoita Oulun kehittämiseksi. Aino-Kaisalta löytyy näkemystä esimerkiksi siitä, miten joukkoliikenteestä saadaan saavutettavaa ja toimivampaa yhä useammalle Oululaiselle.  

– Anni Susineva, asiantuntija ja ystävä

Olen tuntenut Aino-Kaisan pitkään ja tiedän, että Oulu saisi hänestä taitavan ja ahkeran kaupunginvaltuutetun. Aino-Kaisa on luotettava, osaava ja viisas päättäjä ja ihminen.

– Jenni Pitko, kansanedustaja ja ystävä

Elävän kaupunkikulttuurin ja kestävien liikkumismuotojen edistäjiä tarvitaan Ouluun lisää. Näitä asioita Aino-Kaisa edistäisi valtuutettuna päämäärätietoisesti. 

– Jaakko Stenhäll, Tampereen apulaispormestari, ystävä

Ainolla on taitoa ja tahtoa toimia kestävän tulevaisuuden tekijänä. Olen oppinut tuntemaan Ainon osaavana asiantuntijana, joka aktiivisesti ja tarmokkaasti tarttuu toimeen yhteisten asioiden puolesta. 

– Henna Anunti, opettaja, harrastuskaveri

Aino-Kaisa on skarppi ja empaattinen. Vaikeissakaan paikoissa Aino-Kaisa ei jäädy, vaan tarttuu toimeen, etsii ratkaisut ja pitää huolta ettei kukaan putoa kelkasta.

– Saara Hyrkkö, espoolainen kansanedustaja

Ison kaupungin päättäjältä vaaditaan tahtoa ja perehtymistä asioihin sekä kykyä pitää pää kylmänä tiukassakin poliittisessa tilanteessa. Aino-Kaisasta saatte Ouluun luotettavan, osaavan ja ratkaisukeskeisen valtuutetun!

– Riina Lumme, turkulainen vihreä valtuutettu