Haluan rakentaa Oulusta kestävää, yhdenvertaista ja viihtyisää kaupunkia sekä torjua ilmastonmuutosta ja eriarvoisuutta. Parhaiten näihin asioihin voin vaikuttaa kaupunginvaltuutettuna ja siksi olen ehdolla kuntavaaleissa.

Olen diplomi-insinööri, lääketieteen tekniikan maisterivaiheen opiskelija ja Oulun seudun joukkoliikennejaoston varapuheenjohtaja sekä vihreiden kuntavaaliehdokas Oulussa 2021 numerolla 56.

Kampanjassa onnistumisessa tarvitsen sinun apuasi ja tässä on listattuna muutamia keinoja, miten voit olla mukana.

🌱 Äänestä ja suosittele! Ehdokassuositulla on valtava merkitys oman ehdokkaan löytymisessä. Jos olet jo äänestänyt minua, niin kerro siitä ystävillesi ja tutuillesi sekä miksi minua kannattaa äänestää kuntavaaleissa. Voit suositella minua Oulussa asuville tuttavillesi, vaikka et itse asuisi täällä!

 

🌱 Seuraa, tykkää ja jaa sosiaalisen median sisältöjäni!

Vaalikonevastauksiani olen kerännyt Linktree-tilille: linktr.ee/ainokaisamanninen

🌱 Tue kampanjaa lahjoittamalla!

Mainonta maksaa ja päätoimisena opiskelijana taloudellinen tilanne voisi olla parempikin. Olen siis kiitollinen, jos pystyt lahjoittamaan pienenkin summan kampanjaani! Lahjoituksen voit tehdä täältä.

Avoimuuden nimissä vaalirahoituksen ennakkoilmoituksen voit puolestaan lukea täältä.

Olen kiitollinen kaikesta avusta, pienestä tai suuresta, jonka olet valmis antamaan kampanjalleni!

Ennakkoäänestys kotimaassa 26.5.–8.6.2021

Vaalipäivä 13.6.2021