Aino-Kaisa Manninen

Oululainen vihreä vaikuttaja Ota yhteyttä

Aino-Kaisa Manninen

Oululainen vihreä vaikuttaja Ota yhteyttä

AJATUKSIANI JA NÄKEMYKSIÄNI OULUSTA JA SEN TULEVAISUUDESTA

Parhaat matkailuvinkit Ouluun

Oulussa pidän erityisesti kaupungin leppoisuudesta ja välittömistä ihmisistä, elävästä kaupunkikulttuurista pienine tapahtumineen sekä loistavista ulkoilu- ja pyöräilymahdollisuuksista lähellä keskustaa. Ihan kaikki eivät ehkä syystä tai toisesta voi muuttaa Ouluun,...

Ehdolla kuntavaaleissa 2021

Olen ehdolla Oulussa kuntavaaleissa huhtikuussa 2021! Olen kiitollinen, että pääsin osaksi aivan huikeaa vihreiden kuntavaaliehdokkaiden joukkoa Oulussa. Haluan olla rakentamassa Oulusta kestävämpää ja viihtyisämpää kaupunkia sekä torjua ilmastonmuutosta ja...

Ehdolla Oulun vaalipiirin Vihreiden puheenjohtajaksi

Haen Oulun vaalipiirin Vihreiden puheenjohtajaksi, koska haluan edistää vihreille tärkeitä asioita ja arvoja laajemmin alueellamme. Piirin hallituksessa voin sparrata ja tukea vaalipiirimme vihreitä toimijoita tekemään vaikuttavampaa politiikkaa ja ponnistaa yhdessä...

Kokonaisvaltaista liikennesuunnittelua

Julkaistu Kalevassa 5.3.2018   Tulevaisuudessa kuljemme pienillä  robottibusseilla,  mutta  liikenteen on sujuttava myös ennen tämän vision toteutumista. Oulun  kaupunkistrategiaan  tulee sisällyttää liikenteen kokonaisvaltainen pitkän tähtäimen suunnitelma,...

Aino-Kaisa aloittaa joukkoliikennejaoston varapuheenjohtajana

Reilu kuukausi sitten päättyivät puolueiden väliset luottamuspaikkaneuvottelut. Kuntavaalien jälkeen Vihreät on Oulun neljänneksi suuriin valtuustoryhmä ja se näkyy myös luottamuspaikkajaossa. Olen erittäin ylpeä, että Jenni Pitko ja Jaana Isohätälä toimivat kaupungin hallituksessa.

Lasten ja nuorten Oulu

Oulu on nuori kaupunki, keski-iältään alle 38-vuotias. Sen tulee näkyä myös päätöksenteossa ja päättäjissä. Meidän on rakennettava Oulua niin, että yksikään nuori ei syrjäydy – vaan että jokainen saa hyödylliset eväät omalle elämänpolulleen.

Kampusalueesta nostetta Oululle

Kampuksesta kehittyy elävä keskus, joka houkuttelee läheisyyteensä yrityksiä ja monipuolisia palveluita ja jossa toimintaa on aamusta iltaan sekä tilaa tiedeyhteisön, opiskelijakulttuurin ja yrityselämän kohtaamiselle.

AINO-KAISA SOMESSA

2 weeks ago

Aino-Kaisa Manninen

Kesä 2020 on suuri kotimaanmatkailukesä. Tässä vinkit omaan kotikaupunkiini Ouluun – ihanaan kesäkaupunniin: ainokaisamanninen.fi/fi/2020/07/19/parhaat-matkailuvinkit-ouluun/ Kannattaa poiketa lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa. Ihanaa ja rentouttavaa kesää!

Kuva: Anni Hyypiö.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Aino-Kaisa Manninen

Olen ehdolla kuntavaaleissa huhtikuussa 2021!

Olen kiitollinen, että pääsin osaksi aivan huikeaa vihreiden kuntavaaliehdokkaiden joukkoa Oulussa. Ensimmäiset 23 ehdokasta sadan ehdokkaan listalla julkaistiin tänään.

Haluan olla rakentamassa Oulusta kestävämpää ja viihtyisämpää kaupunkia sekä torjua ilmastonmuutosta ja eriarvoisuutta. Vahvan säästöpaineen alla päätöksentekoon tarvitaan inhimillisyyttä ja vaikutusten arviointia. Koen, että pystyn vaikuttamaan näihin asioihin parhaiten kaupunginvaltuutettuna. Politiikka ja vaalit ovat tiimityötä ja olen ennen kaikkea mukana siksi, että vihreiden arvojen ajajia tarvitaan kaupungissamme enemmän. Tässä työssä tarvitsen apuasi.

Lähde tekemään kuntavaalikampanjaa minun kanssani. Olen kiitollinen kaikesta avusta, pienestä tai suuresta, jonka olet valmis antamaan kampanjalle ja vihreille. Kannustan myös miettimään, olisiko sinusta itsestäsi ehdokkaaksi. Voimme tehdä yhdessä kuntavaalikampanjaa vihreämmän Oulun eteen. Laita viestiä, jos haluat mukaan!

I am running for the Oulu City Council in April 2021!

I am honored to be nominated as a green candidate for municipal elections in Oulu. The 23 first green candidates out of 100 were published today, all of them excellent candidates.

I want to make Oulu a more sustainable and pleasant place to live, and fight against climate change and inequality. There is a need for humane politics and impact evaluation when the cost savings are discussed and decided. I think that for me the best way to make a difference is to stand as a candidate for the City Council. Politics and elections are teamwork, and the main reason I want to be part of it is because the green values need more supporters in our city. In this work, I need your help.

Come and let’s make municipal election campaign together. I would be grateful for any kind of help, big or small, you could give me and the Greens. I encourage you to consider the candidacy in the elections yourself too. We could campaign together for a greener Oulu. Please send me a message if you would like to be part of the campaign!
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Aino-Kaisa Manninen

Tänään on tasan vuosi kuntavaaleihin 2021. Ilmasto, ympäristö, koulutus ja eriarvoisuuden vähentäminen tarvitsee vihreät puolustajansa ympäri Suomen. Kuntatalous on myös ennennäkemättömien haasteiden edessä ja tarvitsemme inhimillistä ja kestävää talous- ja työllisyyspolitiikkaa kunnissa.

Haluaisitko sinä olla mukana tekemässä vihreää vaalivoittoa? Lähde ehdokasehdokkaaksi tai vinkkaa tuttuasi. Kerron myös mielelläni muista tavoista olla tekemässä vihreää vaalikampanjaa Oulussa.Tänään on tasan vuosi kuntavaalien 2021 vaalipäivään. Vuosi voi tuntua pitkältä ajalta, mutta se menee meidän kokemuksella hujauksessa. Osallistu ehdokashankintatempaukseemme, ja ilmoita ittesi tai tuttusi Vihreiden ehdokasehdokkaaksi.
www.facebook.com/events/697272951130884?active_tab=about

#YhteinenOulu #vihreät #kuntavaalit2021
... See MoreSee Less

View on Facebook